Uimaopetus

Uimaopetus Turku

 

Haluatko oppia uimaan tai harjaannuttaa uintitekniikkaasi?

Yksilöllinen uimaopetus alkeisuimaopetuksesta tekniikkatunteihin tai vaikka vinkkejä uintiharjoitteluun. Yksilöllistä ohjausta on mahdollista saada sekä aikuisille, että lapsille sekä erityistätukea tarvitseville uimareille. Aikataulut, tavoitteet ja opetuspaikka sovitaan yhdessä opettajan kanssa. Uinnin yksityisopetus voi olla yksilö-, pari- tai ryhmäopetusta ja opetuskertoja voi ottaa yhden tai useamman tarpeen mukaan. Mitä paremmin osaat uida, sitä enemmän siitä nautit! Uimaopettajana toimii pääsääntöisesti fysioterapeutti Kaisa Liesmäki. Kaisa on uimaopetttaja ja erityisuimaopettaja. Hänellä on vankka kokemus uinnin opetuksesta kaikenikäisille. Lue lisää Kaisasta täältä.

Uimaopetus

Opetus alkaa uinnin alkeista, joita ovat mm. veden pelon voittaminen, liuku, kellunnat, sukeltaminen ja alkeisuimatyylit. Kaikenikäisillä on mahdollisuus ja oikeus oppia uimaan. Uimataidon saavuttamiseksi tarvitaan useampi kerta, mutta esim. arkojen uimareiden kanssa yksittäisetkin kerrat uimaopettajan kanssa voivat riittää.

Uimaopetus Turku, erittäin ammmattitaitoisesti ja suurella sydämellä

Uinnin tekniikkaohjaus

Tekniikkaohjaus on täsmäopetusta aikuisille, jotka haluavat hioa uimatekniikkaa esim. vapaauinti tai rintauinti. Tekniikkaa parantamalla kuntouinnista saadaan tehokkaampaa ja vältetään rasitusvammat, esim. niskan kiputilat rintauinnissa. Tunneilta saat myös vinkkejä omaan uintiharjoittelun tueksi.

 

Hinnat:

45min altaassa:

  • 60 € / krt + oma uimamaksu
  • 100 € / pariopetus + omat uimamaksut

Allasterapiahinnat löydät täältä.

Takaisin etusivulle.