Ryhmäliikunta

FYSIOEKSENTRIAN RYHMÄLIIKUNTA

FysioEksentrian ryhmät ovat pienryhmiä, joissa on enintään kahdeksan jumppaajaa, ja ne soveltuvat kaiken ikäisille ja kokoisille. Pienryhmäjumpissa teemme pääosin lihaskunto-, liikkuvuus- ja tasapainoharjoittelua, sekä omalla kehonpainolla että lisävastuksella. Liikkeet skaalataan tarvittaessa jumppaajien toimintakyvyn mukaan niin, että aiempi liikkumattomuus tai liikkumisen haasteet otetaan huomioon. Koska jumpassa tehdään liikkeitä sekä seisten että lattialla, tulisi liikkuminen näiden tasojen välillä kuitenkin olla sujuvaa. Ohjaajana toimii vuoroviikoin fysioterapeutti Nina tai naprapaatti Heidi. 

Max 8 henkilön pienryhmässä harjoittelu takaa yksilöllisemmän ohjauksen, koska ohjaajalla on paremmin aikaa perehtyä jokaisen jumppaajan tekemiseen kuin suuremmassa ryhmässä. Jos et jonain viikkona pääse varaamasi ryhmän mukaan harjoittelemaan, voit mahdollisuuksien mukaan korvata väliin jääneen jumpan toisena päivänä 10 kerran jakson sisällä.

 

LOPPUSYKSYN 2023 PIENRYHMÄAIKATAULU

Syksyn 2023 toinen pienryhmäjumpajakso alkaa viikolla 43, maanantaina 16.10. klo 17 ja keskiviikkona 18.10. klo 18.30. Jumpat jatkuvat yhteensä 8 kertaa maanantaisin ja keskiviikkoisin aina 11.12. ja 20.12. saakka. Itsenäisyyspäivänä 6.12. ei järjestetä jumppaa, joten siksi keskiviikkojumppa jatkuu viikon pidemmälle. Jumpat järjestetään FysioEksentrian tiloissa osoitteessa Linnankatu 45.

Ryhmän hinta on 80 € / 8 kertaa ja se maksetaan aina jakson alussa.  Ryhmäjumppajakso toteutuu, mikäli siihen osallistuu vähintään 4 jumppaajaa. Ilmoittautumiset toivomme sähköpostitse osoitteeseen info@fysioeksentria.fi tai soittamalla p. 0400 804 980. Sijaintimme kartalla ja tietoja muista palveluistamme löydät täältä.

Tervetuloa liikkumaan mukavaan porukkaamme!

Liikuntapalvelut Turussa ammattilaisten ohjauksessa

Ryhmäliikunta on hauskaa

 

PAINONHALLINTARYHMÄ ALKAA ELOKUUN LOPUSSA

Kiinnostaako tutkailla omia ruokailu- ja liikuntatottumuksia tarkemmin, ehkä pudottaa hieman painoa, mutta yksin on hankala päästä alkuun? Sitten tämä juttu saattaa olla just sulle!

Aloitamme painonhallintaryhmän elokuun lopussa kolme kuukautta kestävällä ryhmävalmennuksella, jonka tavoitteena on ohjata painonpudotusta tai muuten virkeämpää oloa tavoittelevat sitä tukevien liikunta- ja ruokavaliotottumusten pariin.

Valmennus sisältää:

  • alkukartoituksen ja siihen liittyvät yksilölliset ruokavalio- ja liikuntaohjeet (sis. myös treenivideot liikkeistä, mahdollisuus tehdä lihaskuntoharjoittelua joko kotona tai kuntosalilla)
  • yhden kaikille yhteisen, viikoittaisen lihaskuntoharjoittelua painottavan ryhmätreenin (yhteensä 12×1,25=15 tuntia)
  • viikkoseurannan sähköpostitse
  • kolmen kuukauden lopuksi jatko-ohjeet tulosten ylläpitoon

Ryhmävalmennus järjestetään keskiviikkoisin 30.08.2023-15.11.2023 klo 17.00 – 18.15 FysioEksentrian tiloissa (ks. tarkemmat ajat viestin lopusta), mahdollisuuksien ja toiveiden mukaan myös osittain ulkona toimitilojemme läheisyydessä. Muiden ryhmäjumppiemme tavoin aiempi liikkumattomuus tai liikkumisen ongelmat eivät ole esteenä valmennukseen osallistumiselle, sillä lihaskuntoharjoitteet ovat skaalattavissa kunkin kuntotasoon sopivaksi, kunhan pääset liikkumaan lattialle ja ylös itsenäisesti.

Ryhmävalmennuksen hinta on 166 euroa/kuukausi, eli koko kolmen kuukauden valmennus lähiohjauksineen 498 euroa (sis ALV 10%). Valmennuksen voi maksaa joko koko summan kerralla, tai niin sovittaessa myös kuukausittain aina kunkin neljän viikon jakson alussa. Maksuvälineenä käy yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi myös Smartum-, Edenred- ja Epassi-liikuntaedut.

Ryhmävalmennuksen ohjaa FysioEksentriasta tuttu Heidi. Heidi on naprapaatti ja personal trainer, ja suorittanut lisäksi liikuntalääketieteen ja liikuntaravitsemuksen perusopinnot. Tietotaitoa ryhmävalmennukseen löytyy sekä työn, mutta myös oman pitkäaikaisen kuntosaliharrastuksen myötä.

Varaa paikkasi ryhmävalmennukseen laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@fysioeksentria.fi, niin päästään aloittamaan alkukartoitukset hyvissä ajoin ennen ryhmän alkua. Mikäli sinulla on kysyttävää valmennuksesta tai epäröit voitko osallistua, vastaan myös mielelläni kysymyksiin sähköpostitse. Ryhmävalmennukseen otetaan enintään kymmenen osallistujaa.