Ryhmäliikunta

FYSIOEKSENTRIAN RYHMÄLIIKUNTA

FysioEksentrian ryhmät ovat pienryhmiä, joissa on enintään kymmenen jumppaajaa. FysioEksentrian ryhmäliikunta soveltuu kaikenikäisille ja -kokoisille. Aiempi liikkumattomuus tai liikkumisen ongelmat eivät estä ryhmään osallistumista. Ohjaajana toimii fysioterapeutti tai naprapaatti, joka teettää liikkeet jokaisen omaan tasoon sopivaksi. Ryhmässä harjoitetaan lihasvoimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Harjoitteet ovat monipuolisia. Käytämme välineinä mm. kehonpainoa, kahvakuulia, kuntosalilaitteita ja Redcord-naruja.

Pienryhmässä harjoittelu takaa yksilöllisemmän ohjauksen, koska ohjaajalla on paremmin aikaa perehtyä jokaisen jumppaajan tekemiseen kuin suuremmassa ryhmässä.

Syksyn 2020 aikataulu
Syksyn viimeinen pienryhmäjumppajakso pyörähtää käyntiin taas maanantaina 19.10. klo 17-18.15 ja keskiviikkona 21.10. klo 18.30-19.45 Jumpat jatkuvat viikottain aina viikolle 51 saakka, eli jakson viimeiset kerrat pidetään 14. ja 16.12. Jumpat järjestetään FysioEksentrian tiloissa osoitteessa Linnankatu 45.

Ryhmän hinta on 90 € / 9 kertaa ja se maksetaan aina jakson alussa.  Ryhmäjumppajakso toteutuu, mikäli siihen osallistuu vähintään 4 jumppaajaa. Ilmoittautumiset toivomme sähköpostitse osoitteeseen info@fysioeksentria.fi tai soittamalla p. 0400 804 980. Sijaintimme kartalla ja tietoja muista palveluistamme löydät täältä.

Tervetuloa liikkumaan mukavaan porukkaamme!

Liikuntapalvelut Turussa ammattilaisten ohjauksessa

Ryhmäliikunta on hauskaa