Ryhmäliikunta

FYSIOEKSENTRIAN RYHMÄLIIKUNTA

FysioEksentrian ryhmät ovat pienryhmiä, joissa on enintään kahdeksan jumppaajaa. FysioEksentrian ryhmäliikunta soveltuu kaikenikäisille ja -kokoisille. Aiempi liikkumattomuus tai liikkumisen ongelmat eivät estä ryhmään osallistumista. Ohjaajana toimii fysioterapeutti tai naprapaatti, joka teettää liikkeet jokaisen omaan tasoon sopivaksi. Ryhmässä harjoitetaan lihasvoimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Harjoitteet ovat monipuolisia. Käytämme välineinä mm. kehonpainoa, kahvakuulia, kuntosalilaitteita ja Redcord-naruja.

Pienryhmässä harjoittelu takaa yksilöllisemmän ohjauksen, koska ohjaajalla on paremmin aikaa perehtyä jokaisen jumppaajan tekemiseen kuin suuremmassa ryhmässä.

Syksyn 2019 aikataulu
Ryhmätunnit jatkuvat uudella jaksolla maanantaina 21.10. ja keskiviikkona 23.10. Maanantain ryhmä kokoontuu klo 17.00 – 18.15 ja keskiviikon klo 18.30 – 19.45. Jaksot kestävät yhdeksän viikkoa ja viimeiset tunnit ovat viikkoa ennen joulua. Ryhmät jatkuvat taas joulun jälkeen 13.1. ja 15.1.2020.

Ryhmän hinta on 90 € / 9 kertaa ja se maksetaan aina jakson alussa. Uusi jakso alkaa aina edellisen perään. Ryhmäjumppajakso toteutuu, mikäli siihen osallistuu vähintään 4 jumppaajaa. Ilmoittautumiset toivomme sähköpostitse osoitteeseen info@fysioeksentria.fi tai soittamalla p. 0400 804 980. Sijaintimme kartalla ja tietoja muista palveluistamme löydät täältä.

Liikuntapalvelut Turussa ammattilaisten ohjauksessa

Ryhmäliikunta on hauskaa