Ryhmäliikunta

FYSIOEKSENTRIAN RYHMÄLIIKUNTA

FysioEksentrian ryhmät ovat pienryhmiä, joissa on enintään kahdeksan jumppaajaa. FysioEksentrian ryhmäliikunta soveltuu kaikenikäisille ja -kokoisille. Aiempi liikkumattomuus tai liikkumisen ongelmat eivät estä ryhmään osallistumista. Ohjaajana toimii fysioterapeutti tai naprapaatti, joka teettää liikkeet jokaisen omaan tasoon sopivaksi. Ryhmässä harjoitetaan lihasvoimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Harjoitteet ovat monipuolisia. Käytämme välineinä mm. kehonpainoa, kahvakuulia, kuntosalilaitteita ja Redcord-naruja.

Pienryhmässä harjoittelu takaa yksilöllisemmän ohjauksen, koska ohjaajalla on paremmin aikaa perehtyä jokaisen jumppaajan tekemiseen kuin suuremmassa ryhmässä.

Kevään 2020 aikataulu
Uusi vuosi käynnistyy ja kevään ryhmät jatkavat tuttuun tapaan. Uusi jakso alkaa maanantaina 13.1. ja keskiviikkona 15.1. Maanantain ryhmä kokoontuu klo 17.00 – 18.15 ja keskiviikon klo 18.30 – 19.45. Jaksot kestävät 10 viikkoa ja jakson viimeiset tunnit ovat ma 16.3. ja ke 18.3. Ryhmät jatkavat heti seuravalla viikolla uusilla 10 kerran jaksoilla.

Ryhmän hinta on 100 € / 10 kertaa ja se maksetaan aina jakson alussa. Uusi jakso alkaa aina edellisen perään. Ryhmäjumppajakso toteutuu, mikäli siihen osallistuu vähintään 4 jumppaajaa. Ilmoittautumiset toivomme sähköpostitse osoitteeseen info@fysioeksentria.fi tai soittamalla p. 0400 804 980. Sijaintimme kartalla ja tietoja muista palveluistamme löydät täältä.

Tervetuloa liikkumaan mukavaan porukkaamme!

Liikuntapalvelut Turussa ammattilaisten ohjauksessa

Ryhmäliikunta on hauskaa