Ryhmäliikunta

FYSIOEKSENTRIAN RYHMÄLIIKUNTA

FysioEksentrian ryhmät ovat pienryhmiä, joissa on enintään kymmenen jumppaajaa. FysioEksentrian ryhmäliikunta soveltuu kaikenikäisille ja -kokoisille. Aiempi liikkumattomuus tai liikkumisen ongelmat eivät estä ryhmään osallistumista. Ohjaajana toimii fysioterapeutti tai naprapaatti, joka teettää liikkeet jokaisen omaan tasoon sopivaksi. Ryhmässä harjoitetaan lihasvoimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Harjoitteet ovat monipuolisia. Käytämme välineinä mm. kehonpainoa, kahvakuulia, kuntosalilaitteita ja Redcord-naruja.

Pienryhmässä (maks. kahdeksan henkilöä) harjoittelu takaa yksilöllisemmän ohjauksen, koska ohjaajalla on paremmin aikaa perehtyä jokaisen jumppaajan tekemiseen kuin suuremmassa ryhmässä.

Ryhmän maksimi osallistujamäärä on kahdeksan henkilöä, joten ole nopea, että ehdit mukaan.  Mahdollisuuksien mukaan voit korvata toisena päivänä (11 kerran jakson sisällä), jos et jonain viikkona pääse varaamasi ryhmän mukaan harjoittelemaan.

Syksyn 2021 aikataulu
Syksyn pienryhmäjumppajakso pyörähtää käyntiin maanantaina 20.9. klo 17-18.15 ja keskiviikkona 22.9. klo 18.30-19.45. Jumpat jatkuvat viikoittain aina viikolle 48 saakka, eli jakson viimeiset kerrat pidetään ma 29.11. ja ke 1.12. Jumpat järjestetään FysioEksentrian tiloissa osoitteessa Linnankatu 45.

Ryhmän hinta on 110 € / 11 kertaa ja se maksetaan aina jakson alussa.  Ryhmäjumppajakso toteutuu, mikäli siihen osallistuu vähintään 4 jumppaajaa. Ilmoittautumiset toivomme sähköpostitse osoitteeseen info@fysioeksentria.fi tai soittamalla p. 0400 804 980. Sijaintimme kartalla ja tietoja muista palveluistamme löydät täältä.

Tervetuloa liikkumaan mukavaan porukkaamme!

Liikuntapalvelut Turussa ammattilaisten ohjauksessa

Ryhmäliikunta on hauskaa