Personal Trainer

Personal Trainer Turku

FysioEksentrian Personal Trainer -palvelut on suunniteltu sinulle, joka haluat parantaa työ- ja toimintakykyäsi, saada lisää voimaa/lihasmassaa tai pudottaa painoa. Kuntoutusalan yrittäjinä meillä on ammattitaito ohjata ihmisiä, joilla on ongelmia liikkumisen kanssa, eli silloin kun taustalla on jokin perussairaus, kiputila, vamma tai leikkaus, joka tulee ottaa huomioon treenissä. Meidän avullamme treenaat tuki- ja liikuntaelinvammojen kanssa vähitellen kohti kivutonta liikkumista ja monipuolisempaa liikevalikoimaa.

Olennaista treeneissämme on harjoitukseen valmistava lämmittely (kehonlämpö, nivelten liikkuvuus, lihasten ja hermoston aktivointi, psyykkinen valmistautuminen treeniin), liiketekniikoiden harjoittelu yksinkertaisista liikemalleista vähitellen haastavampiin, harjoittelun progressiivisuus sekä harjoituksen jälkeinen jäähdyttely (palautumisprosessin käynnistyminen, kuona-aineiden ja maitohapon poistuminen kehosta, lihasten lepopituuden palautuminen, sekä hermoston palautuminen).

Personal trainer Heidi on peruskoulutukseltaan naprapaatti (AMK) ja urheiluhieroja, ja hän on suorittanut niin liikuntalääketieteen kuin liikuntaravitsemuksen perusopinnot (jälkimmäinen valmistuu joulukuussa 2020). Heidillä on vahva osaaminen kuntoutuksen, urheiluvammojen ja voimaharjoittelun saralla. Hänen kanssaan pystyt harjoittelemaan turvallisesti ja opit liikkeet oikein, mahdolliset vammat huomioonottaen.

Ohjaukset tehdään valitsemallasi kuntosalilla (pois lukien kuntosalit, joihin ulkopuolisia ohjaajia ei saa tuoda), FysioEksentrian tiloissa Linnankadulla tai vaikka urheilupuistossa. Heidin opissa harjoittelet tehokkaasti mutta silti fiksusti, sekä saat kirjallisesti ohjeet mukaan. Yksi tapaaminen kestää 75 minuuttia.

Personal training -palvelumme sisältää 1 – 4 lähiohjauskertaa kuukaudessa, tarpeen mukaan päivittyvän kirjallisen treeniohjelman ja ruokavaliosuosituksen, sekä konsultaatiomahdollisuuden ja viikoittaisen kehitysseurannan.

  • 1 – 2 lähiohjauskertaa / kk -paketit sopivat sinulle, jos lihaskuntoharjoittelu ja kuntosalilla tehtävät harjoitteet ovat sinulle lähtökohtaisesti tuttuja, etkä tarvitse viikoittaista lähiohjausta ja tsemppausta.
  • 3 – 4 lähiohjauskertaa / kk -paketit sopivat sinulle, jos kuntosalilla käynti tai kotona tehtävä lihaskuntoharjoittelu ei ole ennestään tuttua ja tarvitset siihen ohjausta, tai sinun on vaikea motivoitua treenaamaan ilman säännöllisempää lähiohjausta.

PT-HINNASTO

1 lähiohjauskerta / kk, hinta 100 € / kk (sis. ALV 24 %)
2 lähiohjauskertaa / kk, hinta 200 € / kk (sis. ALV 24 %)
3 lähiohjauskertaa / kk, hinta 250 € / kk (sis. ALV 24 %)
4 lähiohjauskertaa / kk, hinta 300 € / kk (sis. ALV 24 %)

Ensimmäinen PT-jakso myydään 3 kuukauden pakettina, jotta varmistetaan harjoittelun jatkuvuus ja tätä myöden parempi tuloksellisuus. Tämän jälkeen voit ostaa kuukauden kerrallaan. Ensimmäisen 3 kk ajalta osamaksumahdollisuus kuukausittain.

Teemme myös yksittäisiä 75 min fysioterapeuttisia kuntosali- tai kehonpainoharjoittelutreenejä hintaan 70 eur (ALV 0) sekä ravitsemusohjauksia hintaan 70 eur (sis. ALV 24 %).

Varaa aika PT-palveluihimme soittamalla numeroon 0400 804 980 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@fysioeksentria.fi. PT-palvelujen varauksia emme valitettavasti ota suoraan nettiajanvarauksen kautta niihin mahdollisesti tarvittavien siirtymäaikojen takia.