Personal Trainer

Personal Trainer Turku

FysioEksentrian Personal Trainer -palvelut on suunniteltu erityisesti sinulle, joka haluat parantaa lihasvoimaa, kestävyyskuntoa tai liikkuvuutta. Kuntoutusalan yrityksenä teemme personal trainer -palveluita myös ihmisille, joilla on ongelmia liikkumisen kanssa, eli silloin kun taustalla on jokin perussairaus, kiputila, vamma tai leikkaus, joka tulee ottaa huomioon treenissä. Meidän avullamme treenaat tuki- ja liikuntaelinvammojen kanssa vähitellen kohti kivutonta liikkumista ja monipuolisempaa liikevalikoimaa.

Olennaista treeneissämme on harjoitukseen valmistava lämmittely (kehonlämpö, nivelten liikkuvuus, lihasten ja hermoston aktivointi, psyykkinen valmistautuminen treeniin), liiketekniikoiden harjoittelu yksinkertaisista liikemalleista vähitellen haastavampiin, harjoittelun progressiivisuus sekä harjoituksen jälkeinen jäähdyttely (palautumisprosessin käynnistyminen, kuona-aineiden ja maitohapon poistuminen kehosta, lihasten lepopituuden palautuminen, sekä hermoston palautuminen).

Personal trainer eli henkilökohtainen valmentaja Heidi on peruskoulutukseltaan naprapaatti ja urheiluhieroja. Heidillä on vahva osaaminen kuntoutuksen ja urheiluvammojen sekä voimaharjoittelun saralla. Hänen kanssaan pystyt harjoittelemaan turvallisesti ja opit liikkeet oikein, mahdolliset vammat huomioonottaen.

Ohjaukset tehdään kerran viikossa valitsemallasi kuntosalilla (poislukien kuntosalit, joihin ulkopuolisia ohjaajia ei saa tuoda), FysioEksentrian tiloissa tai vaikka urheilupuistossa. Heidin opissa harjoittelet tehokkaasti mutta silti fiksusti, sekä saat kirjallisesti ohjeet mukaan. Yksi tapaaminen kestää 75 minuuttia. Halutessasi Heidi neuvoo sinua myös ravitsemuksen suhteen.

Personal training -palvelun hinta on 366 euroa / kuukausi (sis. alv 24 %), sisältäen yhden lähiohjauskerran per viikko, kirjallisen treeniohjelman ja ruokavaliopohjan, sekä asiakkaan tarpeen mukaan myös esimerkiksi viikottaisen painonseurannan.

Teemme myös yksittäisiä kuntosaliohjauksia, joiden hinta on 70 euroa.