FysioEksentria Oy > Ajankohtaista

Pienryhmäjumpat alkavat taas loppiaisen jälkeen

FysioEksentrian pienryhmäjumpat jatkuvat joulutauon jälkeen heti viikolla 2, maanantaisin klo 17-18.15 ja keskiviikkoisin klo 18.30-19.45. Keskiviikon jumpparyhmä on tällä erää jo täynnä, mutta maanantaille mahtuu vielä mainiosti mukaan niin uusia jumppaajia kuin vanhoja konkareita. 🙂 Lue lisää pienryhmäjumpasta täällä ja ilmoittaudu mukaan!

Ryhmätuntien uudet jaksot alkavat viikolla 43!

Supersuosittujen pienryhmätuntien seuraavat jaksot alkavat maanantaina 22.10. ja keskiviikkona 24.10. Maanantain ryhmässä liikutaan klo 17.00 – 18.15 ja keskiviikkoisin klo 18.30 – 19.45. Jakson hinta on 80 euroa ja se maksetaan ensimmäisen tunnin yhteydessä. Varaa paikkasi ajoissa, niin mahdut mukaan iloiseen porukkaan!
Poikkeuksellisesti jakso on 8 kertaa, koska pidämme ryhmissä joulutaukoa viikoilla 51, 52 ja 1.
Lue lisää ryhmän sisällöstä täältä.

Kesän ulkotreenit alkavat 6.6.

FysioEksentrian kesän 2018 uutuus on ulkoliikunta! Tänä vuonna liikutaan pienryhmässä myös kesän ajan. Kesäryhmässä liikutaan ulkona, paitsi huonolla säällä paetaan sisätiloihin. Ryhmässä vahvistetaan voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa monipuolisesti. Kaikki ovat tervetulleita riippumatta tämän hetkisestä kuntotasosta. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautunutta. Lue ilmoittautumisohjeet ja lisää ryhmästä täältä!

Retki työhyvinvointiin ”Rentoja elämyksiä luonnosta”

Onko työyhteisössänne havaittavissa kevätuupumusta tai lisääntynyttä työstressiä tai haluatteko viettää mukavan iltapäivän työporukalla ulkona reippaillen, rentoutuen ja herkutellen?

Meillä FysioEksentriassa on teille tarjolla iltapäivän mittainen (n. 4 h.) ”Rentoja elämyksiä ja hyvinvointia luonnosta” luontoretki, jossa liikutaan luonnossa, herkutellaan nuotiolla ja rentoudutaan ohjatuin rentoutusharjoituksin. Luontoretken ohjaajina toimivat fysioterapeutti ja erä- ja luonto-opas Kaisa sekä fysioterapeutti Nina.

Luonto tutkitusti lisää hyvinvointia. Se saa ihmisissä aikaan positiivisia vaikutuksia, mm. stressi lievittyy ja syke laskee, mieliala kohenee, fyysinen aktiivisuus lisääntyy ja fyysiset oireilut lievittyvät. Luontoympäristö vaikuttaa positiivisesti myös ihmisten väliseen vuorovaikutukseen. Näillä kaikilla vaikutuksilla on suuri merkitys työssäjaksamiseen ja siten työtehonkin lisääntymiseen.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän porukalle sopiva kokonaisuus!

Loppukevään pienryhmäjumpat

Uusi pienryhmäjakso alkaa taas viikolla 11, ja kestää ryhmästä riippuen aina toukokuun loppuun/kesäkuun alkuun saakka.

FysioEksentrian pienryhmissä harjoitellaan suurimmaksi osaksi omalla kehonpainolla – kehonhallintaa ja voimaa, liikkuvuutta sekä tasapainoharjoittelua. Jumppiin ovat tervetulleita kaikki ikään, sukupuoleen ja kuntotasoon katsomatta, sillä harjoitteet skaalataan tarvittaessa jokaisen omaan kuntotasoon sopivaksi, tuki- ja liikuntaelinvaivat huomioonottaen.

Maanantain ryhmä alkaa 19.3. klo 17 ja jatkuu aina maanantaisin 4.6. saakka. 2.4. (pääsiäinen) ja 30.4. (vappu) ei ole jumppaa.
Keskiviikon ryhmä alkaa 21.3. klo 18.30 ja jatkuu keskiviikkoisin 30.5. asti. 9.5. (helatorstaita edeltävä päivä) ei ole jumppaa.

Ryhmäjumpan hinta on 100e/10 kertaa, ja se maksetaan ensimmäisen käynnin yhteydessä. Yhden jumppakerran kesto on 75 minuuttia. Ryhmiin otetaan tavalliseen tapaan max. 8 jumppaajaa/ryhmä.

Sitovat ilmoittautumiset pyydämme tekemään sähköpostitse osoitteeseen info@fysioeksentria.fi tai soittamalla numeroon 0400 804 980.

Pienryhmätoiminta

Hyvää alkanutta vuotta! Loppuvuoden juhlat on nyt juhlittu ja taas on aika palata arkeen.

Tammikuussa pienryhmämme jatkaa toimintaa tuttuun tapaan.
Ensimmäiset jumpat ovat maanantaina 8.1.2018 klo 17-18.15 ja keskiviikkona 10.1.2018 klo 18.30 – 19.45.
UUTUUTENA ALOITAMME PÄIVÄRYHMÄN KESKIVIIKKONA 10.1. klo 12 – 13. Päiväryhmä alkaa, jos osallistujia on vähintään neljä.

Ryhmässämme haastat itsesi monipuolisilla harjoitteilla, jotka sopivat juuri sinulle. Muokkaamme harjoitteet jokaiselle sopiviksi, joten ei ole väliä oletko todella hyväkuntoinen, rapakuntoinen tai jotain siltä väliltä.

Ryhmät kokoontuvat maanantaisin klo 17-18.15 ja keskiviikkoisin klo 12 – 13 sekä 18.30 – 19.30, kymmenen kerran jaksoissa. Hinta on 100 euroa / 10 kertaa.

Varaathan paikkasi ajoissa, paikkoja on jokaisessa ryhmässä kahdeksalle nopeimmalle!

Tervetuloa jumppaamaan kanssamme!

Hyvää Joulua!

Hyvää Joulua

FysioEksentrian tytöt toivottavat asiakkailleen oikein Hyvää Joulua! Nauttikaa joulunpyhistä ja palatkaa liikunnan pariin maltilla taas joulun jälkeen 🙂

Heidi on paikalla vielä tänään ja huomenna, jos on tarvetta viimehetken joululahjaostoksille 

Lahjakortit pukin konttiin

Muistathan, että meiltä saat mieltä ja kehoa lämmittävät lahjat.
Lahjakortteja saa fysioterapiaan, naprapatiaan, hierontaan tai vaikka kuntosaliohjaukseen. Voit valita hoitoajan pituuden lahjan saajan tarpeen mukaan ja halutessasi voit yhdistää lahjakorttiin eri hoitoja, esim. 2 x fysioterapia ja 1 x hieronta.

Poikkea hakemaan aina ilahduttava lahja meiltä!