FysioEksentria Oy > Ajankohtaista

Joulun toivelahjat pukinkonttiinTänä vuonna meillä ovat voimassa seuraavat joulun hieronta- ja terapiatarjouspaketit:– 1 x 60 min. + 2 x 45 min. naprapatia-/fysioterapiakäyntiä 144,90 € (norm. 161 €)
– 5 x 30 min. hieronta 120 € (norm. 150€)


Tarjoukset voimassa 23.12.2019 saakka, noudettavissa aukioloaikoinamme. Näiden lisäksi yksittäiset käynnit saatavissa normaaliin tapaan myös lahjakortteina. Opiskelijoille -10 % alennus kaikista normaalihintaisista palveluistamme.

Untitled

Juhlapäivää vietämme lauantaina 30.11. klo 10 – 15, jolloin paikanpäällä on luvassa synttärietuja – tule hakemaan omasi! Osta itselle tai vaikka lahjaksi pukinkonttiin. 

Tarjolla on myös pientä purtavaa ja kakkukahvit, vinkkejä työpaikan taukojumppaan sekä puristusvoimamittauksia.

Sydämellisesti tervetuloa!

Retki työhyvinvointiin “Rentoja elämyksiä luonnosta”

Onko työyhteisössänne havaittavissa kevätuupumusta tai lisääntynyttä työstressiä tai haluatteko viettää mukavan iltapäivän työporukalla ulkona reippaillen, rentoutuen ja herkutellen?

Meillä FysioEksentriassa on teille tarjolla iltapäivän mittainen (n. 4 h.) “Rentoja elämyksiä ja hyvinvointia luonnosta” luontoretki, jossa liikutaan luonnossa, herkutellaan nuotiolla ja rentoudutaan ohjatuin rentoutusharjoituksin. Luontoretken ohjaajina toimivat fysioterapeutti ja erä- ja luonto-opas Kaisa sekä fysioterapeutti Nina.

Luonto tutkitusti lisää hyvinvointia. Se saa ihmisissä aikaan positiivisia vaikutuksia, mm. stressi lievittyy ja syke laskee, mieliala kohenee, fyysinen aktiivisuus lisääntyy ja fyysiset oireilut lievittyvät. Luontoympäristö vaikuttaa positiivisesti myös ihmisten väliseen vuorovaikutukseen. Näillä kaikilla vaikutuksilla on suuri merkitys työssäjaksamiseen ja siten työtehonkin lisääntymiseen.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän porukalle sopiva kokonaisuus!