Ryhmäliikunta

FYSIOEKSENTRIAN RYHMÄLIIKUNTA

FysioEksentrian ryhmät ovat pienryhmiä, joissa on enintään kahdeksan jumppaajaa. FysioEksentrian ryhmäliikunta soveltuu kaikenikäisille ja -kokoisille. Aiempi liikkumattomuus tai liikkumisen ongelmat eivät estä ryhmään osallistumista. Ohjaajana toimii fysioterapeutti tai naprapaatti, joka teettää liikkeet jokaisen omaan tasoon sopivaksi. Ryhmässä harjoitetaan lihasvoimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Harjoitteet ovat monipuolisia. Käytämme välineinä mm. kehonpainoa, kahvakuulia, kuntosalilaitteita ja Redcord-naruja.

Pienryhmässä harjoittelu takaa yksilöllisemmän ohjauksen, koska ohjaajalla on paremmin aikaa perehtyä jokaisen jumppaajan tekemiseen kuin suuremmassa ryhmässä.

Syksyn 2018 pienryhmäjumpat jatkuvat. Seuraavat 8 kerran jaksot alkavat maanantaina 22.10. klo 17-18.15 ja keskiviikkona 24.10. klo 18.30-19.45. Ryhmät jatkuvat maanantaisin ja keskiviikkoisin viikolle 50 saakka. Ryhmän hinta on 80 € / 8 kertaa ja se maksetaan aina jakson alussa. Ryhmäjumppajakso toteutuu, mikäli siihen osallistuu vähintään 4 jumppaajaa. Ilmoittautumiset toivomme sähköpostitse osoitteeseen info@fysioeksentria.fi tai soittamalla p. 0400 804 980.

Tämän jakson jälkeen pidämme joulutauon(viikot 51, 52 ja 1) ja jatkamme taas 10 kerran jaksoissa loppiaisen jälkeen.

ryhmäliikuntaRyhmäliikunta FysioEksentria