Ryhmäliikunta

FYSIOEKSENTRIAN RYHMÄLIIKUNTA

FysioEksentrian ryhmät ovat pienryhmiä, joissa on enintään kahdeksan jumppaajaa. FysioEksentrian ryhmäliikunta soveltuu kaikenikäisille ja -kokoisille. Aiempi liikkumattomuus tai liikkumisen ongelmat eivät estä ryhmään osallistumista. Ohjaajana toimii fysioterapeutti tai naprapaatti, joka teettää liikkeet jokaisen omaan tasoon sopivaksi. Ryhmässä harjoitetaan lihasvoimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Harjoitteet ovat monipuolisia. Käytämme välineinä mm. kehonpainoa, kahvakuulia, kuntosalilaitteita ja Redcord-naruja.

Pienryhmässä harjoittelu takaa yksilöllisemmän ohjauksen, koska ohjaajalla on paremmin aikaa perehtyä jokaisen jumppaajan tekemiseen kuin suuremmassa ryhmässä.

Kesällä 2019 ryhmä liikkuu maanantaisin ulkona ja keskiviikkoryhmä on kesän tauolla.
Ryhmätunnit jatkuvat kesän ajan maanantaisin klo 17.00 – 18.15. Sään salliessa jumpat toteutuvat ulkona.
Kesäryhmä starttaa maanantaina 3.6. klo 17.00. ja viimeinen jumppa on 27.7.2019. Maanantaina 24.6. ei ole jumppaa.

Kesäryhmän hinta on 80 € / 8 kertaa ja se maksetaan aina jakson alussa. Ryhmäjumppajakso toteutuu, mikäli siihen osallistuu vähintään 5 jumppaajaa. Ilmoittautumiset toivomme sähköpostitse osoitteeseen info@fysioeksentria.fi tai soittamalla p. 0400 804 980. Sijaintimme kartalla ja tietoja muista palveluistamme löydät täältä.

Liikuntapalvelut Turussa ammattilaisten ohjauksessa

Ryhmäliikunta on hauskaa