Personal Trainer

Personal Trainer Turku

FysioEksentrian Personal Trainer -palvelut on suunniteltu erityisesti sinulle, joka haluat parantaa lihasvoimaa, kestävyyttä tai liikkuvuutta. Kuntoutusalan yrityksenä teemme personal trainer -palveluita myös ihmisille, joilla on ongelmia liikkumisen kanssa, eli silloin kun taustalla on jokin perussairaus, kiputila, vamma tai leikkaus, joka tulee ottaa huomioon treenissä. Meidän avullamme treenaat tuki- ja liikuntaelinvammojen kanssa vähitellen kohti kivutonta liikkumista ja monipuolisempaa liikevalikoimaa.

Olennaista treeneissämme on harjoitukseen valmistava lämmittely (kehonlämpö, nivelten liikkuvuus, lihasten ja hermoston aktivointi, psyykkinen valmistautuminen treeniin), liiketekniikoiden harjoittelu yksinkertaisista liikemalleista vähitellen haastavampiin, harjoittelun progressiivisuus sekä harjoituksen jälkeinen jäähdyttely (palautumisprosessin käynnistyminen, kuona-aineiden ja maitohapon poistuminen kehosta, lihasten lepopituuden palautuminen, sekä hermoston palautuminen).

 

FysioEksentrian Personal Trainer Heidi Pentikäinen.

Personal trainer eli henkilökohtainen valmentaja Heidi on peruskoulutukseltaan naprapaatti ja urheiluhieroja. Heidillä on vahva osaaminen kuntoutuksen ja urheiluvammojen sekä voimaharjoittelun saralla. Hänen kanssaan pystyt harjoittelemaan turvallisesti ja opit liikkeet oikein, mahdolliset vammat huomioonottaen.
Tapaat Heidin kerran viikossa valitsemallasi salilla tai FysioEksentrian tiloissa kolmen kuukauden ajan. Heidin opissa harjoittelet tehokkaasti mutta silti fiksusti, sekä saat kirjallisesti ohjeet väliajalle ja myöhemmin jatkoon. Tapaaminen kestää 75 minuuttia. Halutessasi Heidi neuvoo sinua myös ravitsemuksen suhteen.

12 viikon jakson hinta on 1098 euroa, sisältää alv. 24%.
Voit maksaa myös kolmessa erässä neljän viikon välein, jolloin yksi erä on 366 euroa.

Naprapatia on tuki- ja liikuntaelinvoivojen ammattimaista kuntoutusta laadukasta liiketerapiaa, personal trainer Heidi tyossaan