Hieronta

Hieronta

Teemme sekä klassista että urheiluhierontaa. Hieronnalla pyritään rentouttamaan staattisista työskentelyasennoista jännittyneitä lihaksia, tai lievittämään lihasarkuutta esimerkiksi fyysisen suorituksen jälkeen. Kivunlievityksen lisäksi hieronta parantaa unenlaatua ja saattaa alentaa verenpainetta. Kehon lisäksi rentoutuu myös mieli, sillä hieronnan on todettu lievittävän psyykkistä stressiä ja ahdistusta. Laskimo- ja lymfakierron mukaisesti toteutettuna hieronta parantaa nesteiden kulkua, mikä saattaa vähentää turvotusta. Arpi- ja sidekudosrakenteisiin hieronnalla voidaan vaikuttaa niin, että niistä tulee elastisempia, jolloin myös lihas niiden alla pystyy toimimaan vapaammin.

Hieronnassa voi käydä säännöllisesti tai nauttia rentouttavasta lihaskäsittelystä satunnaisesti. Hieronnan vasta-aiheita ovat muun muassa infektio, tuore vamma, perussairaus, joka ei ole hoitotasapainossa, syvä laskimotukos, pahanlaatuinen kasvain ja hemofilia. Jos sinulla on jokin sairaus tai vamma, joka saattaisi estää hieronnan, kysythän asiasta ensin lääkäriltäsi!

Hierontaan saapuessasi sinulla on hyvä olla mukavat vaatteet yllä, ja pitkähiuksisille suosittelemme hiuslenkin käyttöä.

Varaa aika hierontaan nettiajanvarauksestamme.

 

Hieronta Turku